joila5-16-02-2019-1030

20 feb

Ambasadorul Federației Ruse, E.S. Valery Ivanovich Kuzmin, impreuna cu dl. Pavel Vladimirovich Alekseenko, secretar în cadrul Ambasadei Federaţiei Ruse, pe data de 16 februarie 2019, au efectuat o vizita oficiala de lucru la compania Simex din „orasul mobilei” Șimleu Silvaniei, Salaj, unde s-au întâlnit cu președintele consiliului administrativ al companiei Simex SA, dl.Dumitru Blaga, directorul comercial Gabriel Lavrincic si cu primarul Septimiu Țurcaș.

Ambasadorului Federaţiei Ruse în România, Valery Ivanovich Kuzmin, a precizat în cadrul vizitei oficiale în Sălaj, ca producatorul de mobila Simex, are relaţii economice de succes, reciproc avantajoase, de mai mulţi ani cu companii din Federaţia Rusă şi că şi-ar dori ca şi alte firme din judeţ si din tara să urmeze exemplul companiei Simex. Valery Kuzmin a avut doar cuvinte de apreciere față de producătorul de mobilă Simex.

„Mobila care se produce la Șimleu Silvaniei este una de cea mai înaltă calitate, fiind inclusă în categorii de lux. Multe piese din acestă mobilă sunt realizate manual și au foarte multe detalii, de aceea și-a găsit un loc aparte pe piața noastră. Mobila de la Simex se găsește în orașe mari din Rusia precum Moscova, Sankt Petesburg și multe altele deoarece este o mobilă foarte bună”, a declarat ambasadorul Rusiei în timpul vizitei de la Simex.

Dumitru Blaga, cel care conduce destinul companiei Simex, a declarat că rușii sunt foarte mulțumiți de mobila de calitate care se produce la Șimleu Silvaniei.

„Relațiile comerciale cu Rusia au existat și înainte de 1989, iar apoi s-au aprofundat. Pentru piața din Rusia se produce mobilă de cea mai înaltă calitate și suntem mulțumiți de ceea ce vedem în piață, de reacțiile prietenilor din Rusia care de la un târg la altul ne mulțumesc pentru prietenia caldă de care dăm dovadă prin calitatea mobilei pe care o producem”, susține Dumitru Blaga.

Vizita ambasadorului rus la compania Simex reprezinta un pas spre relaționarea economică româno-rusă, deoarece în continuare există un interes puternic al rușilor față de produsele „made in Romania”, care sunt produse de „calitate superioară”.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Please wait...

Subscribe to our newsletter

Want to be notified when our article is published? Enter your email address and name below to be the first to know.