despre companie

arta de a face mobila

Nascut in cea mai prolifica zona a mobilei din Romania – regiunea de Nord-Vest, SIMEX a devenit deja un brand consacrat, cu sediul central in orasul Simleu Silvaniei, situat in inima Transilvaniei, care a devenit un loc insemnat pe harta nationala si internationala a industriei de mobila.

ce reprezinta azi simex

Mai mult decat o fabrica de mobila, SIMEX este in primul rand o dorinta, dorinta de a satisface gustul pentru frumos, o delectare, adica eleganta, echilibru, rafinament, Simex insemnand mobila arta sau arta de a face mobila. SIMEX mai inseamna natura vie – omul si natura, lemnul si caldura lui. SIMEX este o adevarata tentatie, tentatia de a te face sa te simti în propria ta casa ca un adevarat rege. In sfarsit, SIMEX reprezinta provocarea de a concura cu cei mai buni, este o ambitie, ambitia de a fi cel mai bun.

fabrica de mobila simex

Compania SIMEX este constituita din 4 fabrici de mobila care functioneaza fara intrerupere din anul 1950. Avem 920 de angajati, ateliere proprii de creatie cu designeri specializati, utilaje performante si cei mai buni profesionisti in arta prelucrarii lemnului. Detinem o larga retea de distributie in Romania, Europa, Rusia, Kazahstan, Uzbekistan si Ucraina. Traditia unica a mestesugului de mobila romaneasca SIMEX se transmite din generatie in generatie de peste un secol.
Sub brandul arhicunoscut <<Stil,Confort, Durabilitate – Mobila Romaneasca SIMEX>> producem o gama larga de mobilier: dormitoare, camera de zi, sufragerii, biblioteci, birouri, scaune, mese, comode TV, fotolii, canapele, mobila tapitata, mobile pentru copii, toate tipurile de mobilier mic si mare etc. Precizam ca producem mobilier pentru hoteluri din care de asemenea oferim un asortiment bogat. Mobila reprezinta design-ul nostru insa producem si mobila personalizata la comanda clientului.
Imbinand utilul cu placutul, functionalitatea cu design-ul, mobila face parte din intimitatea omului, iar SIMEX a inteles dintotdeauna acest lucru.

magazin virtual

istoric

producator de mobila
din lemn masiv

Exportam mobila in Federatia Rusa, Ucraina, Kazahstan, Belarus, Uzbekistan, Turkmenistan, Georgia, Azerbaidjan, Armenia, Tarile Baltice si in toate republicile din ex-URSS unde nu degeaba se spune ca fiecare copil sovietic a fost «conceput» intr-un pat cu eticheta «Made in Romania». De asemenea, exportam mobila in: Anglia, Germania, Olanda, Belgia, Danemarca, Austria, Franta, Bulgaria, Ungaria, Cehia, Slovacia, Arabia Saudita. Mobila romaneasca este cunoscuta in Europa, de mai mult de 300 de ani, este frumoasa, naturala, ecologica, rezistenta, «fara varsta» si nobila. Mobila SIMEX impodobeste unele interioare de la Kremlin, Sankt Petersburg, Palatul Prezidential din Turkmenistan, Palatul Parlamentului din Romania, Castelul Peles si diferite castele si institutii celebre din Europa.

La inceputul anilor ’90, SIMEX are o traditie lunga (de peste 8 ani) ca producator si exportator de mobila destinata exclusiv pietei germane. Luand în considerare traditia mobilei romanesti, din anii ’60, ’70, ’80 pe piata estica: Rusia, si fostele republici URSS, producatorul de mobila SIMEX si-a reorientat gama sortimentala de mobilier destinata spre piata estica.

Specializata in mobilier de arta, masiv, elegant, respectand stilurile arhitectonice clasice, punand pe primul plan calitatea si dezvoltandu-si in permanenta paleta, SIMEX a devenit cel mai important producator de mobila romaneasca pe piata din Estul Europei, fiind un brand deja binecunoscut.

Vanzarile se fac atat prin colaboratori cat si prin magazinele proprii. La ora actuala avem o larga retea de distributie in Romania, Europa, Rusia, Kazahstan, Uzbekistan si Ucraina.

Creativitatea si inalta calificare a designerilor SIMEX si de asemenea colaborarea cu o multime de companii de profil din Vestul Europei cu experienta in producerea de mobila si marketing ne-au ajutat sa cream modele originale care satisfac gusturile si cerintele a unei game largi de clienti dintre cele mai sofisticate.
Sustenabilitatea produsului reprezinta una dintre valorile noastre statutare, mobila SIMEX are un coeficient de calitate ridicat: prin procesul de productie la cele mai bune standarde, materia prima, lemnul, se transforma in obiecte de mobilier de arta, a caror valoare inestimabila s-a impus pe piata de profil. Unul dintre cele mai importante criterii dupa care se face analiza CTC a mobilei este rezistenta si calitatea foarte buna materialelor folosite. Termenul de livrare este de la 10 la 30 de zile, acesta poate fi influentat si de volumul comenzii.

termeni si conditii

1. Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Accesul si utilizarea site-ului www.simex.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.
2. Website-ul www.simex.ro
Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. www.simex.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. www.simex.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.
3. Folosirea acestui website
Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare. www.simex.ro este un site de prezentare a societatii SC SIMEX SA. Pentru ca www.simex.ro sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare: –
– WEBSITE-UL SE VA UTILIZA DOAR IN INTERES PERSONAL SI NON-COMERCIAL.
– NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICI O INFORMATIE (text, poze, video, sau orice alt material) FARA A OBTINE IN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA ADMINISTRATORUL WEBSITE-ULUI.
– NU VETI MODIFICA SAU DEGRADA NICI O PARTE DIN ACEST WEBSITE, IN AFARA DE PARTILE UNDE AVETI LEGAL SI PRESTABILIT ACCES.
– VETI RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE.
Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator pentru daunele cauzate atat website-ului cat si altora, prin utilizarea neautorizata. In calitate de utilizator, sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.
4. Drepturile proprietatii intelectuale
Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica www.simex.ro. Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial. www.simex.ro isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.
5. Limitarea raspunderii
www.simex.ro nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.
6. Acceptarea termenilor si conditiilor
Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

confidentialitate

SC SIMEX SA este proprietarul acestui site web si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, SC SIMEX SA fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site.

SC SIMEX SA nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site, materialele prezentate pe el fiind cu titlu pur informativ. Colectarea datelor se face prin formularul de inregistrare la newsletter si prin formularul de contact prin propria initiativa a utilizatorilor. Datele sunt folosite in vederea trimiterii de informatii precum si trimiterii de oferte atractive din partea.

SC SIMEX SA nu este responsabila pentru continutul si utilizarea site-urilor catre care apar legaturi de pe site-ul SC SIMEX SA. Politica de confidentialitate a acelor site-uri poate diferi de politica SC SIMEX SA de confidentialitate. Faptul ca site-ul SC SIMEX SA contine legaturi catre alte site-uri nu inseamna ca SC SIMEX SA sustine, aproba sau este responsabil pentru continutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.

Utilizatorul primeste mesaje tip e-mail de la SC SIMEX SA numai in urma completarii formularului de inregistrare la newsletter. SC SIMEX SA isi rezerva dreptul de a nu mai trimite mailinguri anumitor utilizatori fara a oferi vreo explicatie sau notificare prealabila si fara a fi tinut responsabil pentru neprimirea sau intarzierea respectivelor mesaje. Informatiile personale trimise de utilizatori pe acest site sunt protejate. Atat la utilizarea online cat si offline a site-ului.

SC SIMEX SA se obliga a proteja informatiile personale ale vizitatorilor site-ului. Prezentul Acord de Confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC SIMEX SA. In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul SC SIMEX SA.

SC SIMEX SA isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Acordul de Confidentialitate , fara nici un fel de notificare prealabila.

Please wait...

Subscribe to our newsletter

Want to be notified when our article is published? Enter your email address and name below to be the first to know.