stiri si evenimente

 • joila5-16-02-2019-1030

  20.februarie.2019 /

  Ambasadorul Federației Ruse, E.S. Valery Ivanovich Kuzmin, impreuna cu dl. Pavel Vladimirovich Alekseenko, secretar în cadrul Ambasadei Federaţiei Ruse, pe data de 16 februarie 2019, au efectuat o vizita oficiala de lucru la compania Simex din „orasul mobilei” Șimleu Silvaniei, Salaj, unde s-au întâlnit cu președintele consiliului administrativ al companiei Simex SA, dl.Dumitru Blaga, directorul comercial Gabriel Lavrincic si cu primarul Septimiu Țurcaș.Ambasadorului Federaţiei Ruse în România, Valery Ivanovich Kuzmin, a precizat în cadrul vizitei oficiale în Sălaj, ca producatorul de mobila Simex, are relaţii economice de succes, reciproc avantajoase, de mai mulţi ani cu companii din Federaţia Rusă şi că şi-ar dori ca şi alte firme din judeţ si din tara să urmeze exemplul companiei Simex. Valery Kuzmin a avut doar cuvinte de apreciere față de producătorul de mobilă Simex."Mobila care se produce la Șimleu Silvaniei este una de cea mai înaltă calitate, fiind inclusă în categorii de lux. Multe piese din acestă mobilă sunt realizate manual și au foarte multe detalii, de aceea și-a găsit un loc aparte pe piața noastră. Mobila de la Simex se găsește în orașe mari din Rusia precum Moscova, Sankt Petesburg și multe altele deoarece este o mobilă foarte bună", a declarat ambasadorul Rusiei în timpul vizitei de la Simex.Dumitru Blaga, cel care conduce destinul companiei Simex, a declarat că rușii sunt foarte mulțumiți de mobila de calitate care se produce la Șimleu Silvaniei."Relațiile comerciale cu Rusia au existat și înainte de 1989, iar apoi s-au aprofundat. Pentru piața din Rusia se produce mobilă de cea mai înaltă calitate și suntem mulțumiți de ceea ce vedem în piață, de reacțiile prietenilor din Rusia care de la un târg la altul ne mulțumesc pentru prietenia caldă de care dăm dovadă prin calitatea mobilei pe care o producem", susține Dumitru Blaga.Vizita ambasadorului rus la compania Simex reprezinta un pas spre relaționarea economică româno-rusă, deoarece în continuare există un interes puternic al rușilor față de produsele „made in Romania”, care sunt produse de „calitate superioară”.

 • poza-targ-singapore

  13.februarie.2019 / Expozitia Internationala de Mobila «IFFS Singapore 2019»

  Va invitam sa vizitati standul «SIMEX» la Expozitia Internationala de Mobila « IFFS Singapore 2019» , Singapore, 09-12 Martie 2019 Expozitia se desfasoara la “International Furniture Fair Singapore Pte Ltd, 9 Jurong Town Hall Road, #03-02, Singapore 609431” Va asteptam la standul «SIMEX» in cadrul standului national al Romaniei in Pavilion L1 ( B), Stand:-249. https://www.iffs.com.sg

 • targ-koln-anunt

  19.decembrie.2018 / Expozitia Internationala de Mobila «IMM Cologne 2019» Köln, Germania

  Va invitam sa vizitati standul «SIMEX» la Expozitia Internationala de Mobila «IMM Cologne 2019» Köln, Germania, 14-20 Ianuarie 2019, Centrul Expozitional Koelnmesse, Messeplatz 1, Pavilion: 5.1, Stand: C001. http://www.imm-cologne.com

 • 24.octombrie.2018 / Expozitia Internationala de Mobila «Mebel-2018» Moscova, Rusia

  Va invitam sa vizitati standul «SIMEX» la Expozitia Internationala de Mobila «Mebel-2018» Moscova, Rusia, 19-23 noiembrie 2018.
  Evenimentul va avea loc in centrul expozitional international «Expocenter» Krasnopresnenskaya Naberezhnaya 14, Moscova, Rusia.
  http://www.meb-expo.ru/
  Va asteptam la standul «SIMEX» in cadrul standului national al Romaniei in Pavilion 2 Hall 3.
  «Stil, Confort, Durabilitate – Mobila Romaneasca SIMEX»

 • 22.august.2018 / MOOD

  In cadru standului SIMEX va invitam sa ne fiti alaturi la lansarea brandului “MOOD”. În ultimii 5 ani au avut loc multe schimbări. Lumea în care trăim a devenit mai diversificata, cu o usoara tendinta spre modern, cu o cerinta de mobilier de calitate. SIMEX a evoluat astfel încât să satisfacă aceste nevoi, iar noua identitate reflectă această evoluție. Aceasta evolutie pune în evidență faptul că suntem o companie modernă, cu încredere în viitor. Noul brand intră pe piață cu un portofoliu format din 3 familii: Linea, Forma si Edge. MOOD se prezinta in Romania la scurt timp după lansarea brandului la targul de la Koln si Budapesta, unde sa prezentat cu succes. MOOD ca si gama de linie este un produs modern cu influente scandinave si este executat din lemn masiv, cu precizie, cu linii, forme, design si culori bine definite. Va asteptam sa ne vizitati in cadrul expozitiei, Pavilion B2, Stand 111-112, unde puteti vedea si modelele din gama MOOD.

 • 22.august.2018 / Expozitia Internationala de Mobila BIFE-SIM 2018, Bucuresti, Romania.

  Va invitam in perioada 12 - 16 septembrie 2018, sa vizitati standul SIMEX din cadrul Salonului International de Mobila – BIFE SIM 2018. Expozitia se desfasoara in complexul expozitional „ROMEXPO”, B-dul. Marasti nr. 65-67, Sector 1, Bucuresti. Va asteptam sa ne vizitati in cadrul expozitiei, Pavilion B2, Stand 111-112, unde puteti vedea noile modele si finisaje de mobilier concepute.

 • ungaria-min

  2.aprilie.2018 / Expozitia Internationala de Mobila «OTTHON Design 2018 » Budapesta, Ungaria

  Va invitam sa vizitati standul «SIMEX» la Expozitia Internationala de Mobila «OTTHON Design 2018 » Budapesta, Ungaria, 11-15 Aprilie 2018, Centrul Expozitional Hungexpo, 1101 Budapesta, str. Albertirsai út 10., Pavilion F 205B-D www.hungexpo.hu

 • koln-2

  22.decembrie.2017 / Expozitia Internationala de Mobila «IMM Cologne 2018» Köln, Germania

  Va invitam sa vizitati standul «SIMEX» la Expozitia Internationala de Mobila «IMM Cologne 2018» Köln, Germania, 15-21 Ianuarie 2018, Centrul Expozitional Koelnmesse, Messeplatz 1, Pavilion: 5.1, Stand: D010. http://www.imm-cologne.com

 • bife1

  22.august.2017 / Expozitia Internationala de Mobila Bucuresti BIFE-SIM 2017

  Va invitam in perioada 13 - 17 septembrie 2017, sa vizitati standul  SIMEX din cadrul Salonului International de Mobila – BIFE SIM 2017. Expozitia se desfasoara in complexul expozitional „ROMEXPO” B-dul. Marasti nr. 65-67, Bucuresti. Va asteptam sa ne vizitati in cadrul expozitiei, pavilionul Hall C2, unde puteti vedea noile modele si finisaje de mobilier concepute.

 • Simex, premiata la Expoziţia Internationala de Mobila de la Kiev

  27.martie.2017 / Simex, premiata la Expozitia Internationala de Mobila de la Kiev

  SIMEX a primit Diploma de Excelenta pentru cea mai buna prezentare de mobila la Expozitia Internationala de Mobila Kiev.

  http://www.magazinsalajean.ro/economic/simex-romania-premiata-la-expozitia-internationala-de-mobila-de-la-kiev.html