Mobila din lemn masiv

mobila din lemn
masiv

Nascut in cea mai prolifica zona a mobilei din Romania, in regiunea de Nord-Vest, in Transilvania, SIMEX a devenit un brand international consacrat. Radacinile lui sunt vechi de peste un secol in care mestesugarii locului au transmis din generatie in generatie aceasta frumoasa meserie, cea de tamplar si producator de mobila din lemn masiv.

sculptura

mobila de arta, sculptata

Colectiile de mobila clasica create de SIMEX pentru sufragerie, dormitor, camera de zi si de lucru, biblioteca, hol, bar etc., se definesc prin echilibru, eleganta si rafinament. Liniile armonioase ale mobilierului din lemn masiv transforma interiorul locuintei dumneavostra intr-unul deosebit de elegant.

poza-targ-singapore

stiri,
evenimente

Va invitam sa vizitati standul «SIMEX» la Expozitia Internationala de Mobila « IFFS Singapore 2019» , Singapore, 09-12 Martie 2019
Expozitia se desfasoara la “International Furniture Fair Singapore Pte Ltd, 9 Jurong Town Hall Road, #03-02, Singapore 609431”
Va asteptam la standul «SIMEX» in cadrul standului national al Romaniei in Pavilion L1 ( B), Stand:-249. https://www.iffs.com.sg